Izvor: RTS, 12.Dec.2023, 16:50

Адвокат Пантовић: Позиви полиције грађанима на северу КиМ због наводног рушења уставног поретка

Адвокат Љубомир Пантовић изјавио је да је дирекција полиције у Приштини, по налогу тужилаштва, уручила више десетина позива житељима северног дела Косовске Митровице и околине на саслушање, а због сумњи за наводно рушење уставног поретка.
"Према >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ономе што смо могли да сазнамо ових дана, дирекција за истрагу тешких кривичних дела косовске полиције, по налогу специјалног тужилаштва Косова уручила је око 60 позива грађанима северног дела Косовске Митровице и околине у којима се наводи да су они осумњичени за кривична дела рушења уставног поретка", пренео је Пантовић медијима у Митровици.

Додаје да према ономе што су успели да сазнају, "ради се о томе да су у питању догађаји из децембра месеца прошле године, када су биле постављене барикаде у месту Рударе у општини Звечан, када је све то трајало три недеље".
"Међу људима је завладао страх и нелагодност, сви су уплашени. Ангажовани су и расположиви су сви адвокати и браниоци са овог подручја", подвукао је Пантовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.