Izvor: Blic, 02.Maj.2024, 18:16

"PROVEŠĆEMO USKRS ZAJEDNO" Bojana Barović otkrila da će Nikola za najveći hrišćanski praznik biti sa porodicom: "Njemu je sada mnogo teže"

Nikola Rokvić prešao je celu Srbiju za 11 dana koliko ima otkako je krenuo na put dugačak 1.060 kilometara, a krajnji cilj mu je manastir Nektarija Edinskog.
Pogledaj vesti o: Uskrs,   Bojana Barović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DVA DANA ĆEMO GA PRATITI" Bojana Barović otkrila GDE ĆE SA DECOM ČEKATI Nikolu da proslave Vaskrs: "Bićemo zajedno bilo gde"

Izvor: Blic, 03.Maj.2024, 12:04

Pevač Nikola Rokvić pre dvanaest dana krenuo je put Grčke peške, a plan mu je da pređe 1.060 km kako bi stigao do Egine, gde se nalazi čuveni manastir Svetog Nektarija Eginskog. Tokom pešačenja prikupljaće sredstva za svoju fondaciju “Porodica” kako bi pružio pomoć pedijatrijskoj onkologiji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.