Šutanovac: Partneri u vladi kao sada,možda u manjem obimu

Izvor: Blic, 04.Mar.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Partneri u vladi kao sada,možda u manjem obimu

Demokratska stranka u ovom trenutku ne razmišlja o postizbornim koalicijama, ali ne postoji "ni promil šanse" za koaliciju DS i Srpske napredne stranke, izjavio je potpredsednik Demokratske stranke (DS) i ministar odbrane Dragan Šutanovac.

"Voleli bismo da to bude kao kao što je sada, možda čak u manjem obimu, ali sačekajmo rezultate predstojećih izbora", rekao je Šutanovac u emisiji RTV Belami.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Šutanovac je rekao i da očekuje da bude potvrdjena lista tradicionalnih predizbornih partnera DS.

On je kazao da ne postoji "ni promil šanse" za koaliciju DS i Srpske napredne stranke.

Šutanovac je rekao da se te dve stranke u velikoj meri razlikuju, da su to dve različite vizije Srbije i potpuno različite politike.

On je ocenio da održavanje izbora u Srbiji neće dovesti do povećanja bezbedonosnih tenzija.

Povezane vesti: Demokratskoj stranci 27 odsto, za SNS 29 odsto građana Pajtić: Ne verujem u promenu vlasti u Srbiji Faktor plus: SNS podržava 30,6 odsto građana, DS - 28,2 odsto Trivan: Ne postoji nikakva mogućnost za koaliciju sa SNS Zbog mira u stranci DS ne ističe kandidata za premijera

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.