SNS na 52 odsto podrške, iznad cenzusa samo tri liste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2019, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS na 52 odsto podrške, iznad cenzusa samo tri liste

Da se parlamentarni izbori održavaju u nedelju SNS bi osvojila natpolovičnu većinu, a još tri liste prešle bi cenzus, rezultat je poslednjeg istraživanja agencije Faktor plus.

Kako se navodi u istraživanju koje je preneo "Blic", naprednjaci imaju podršku 52 odsto birača, a drugi po podršci je Savez za Srbiju, za koji bi glasalo 11,2 odsto ispitanih građana sa pravom glasa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Na trećem mestu je Socijalistička partija Srbije koju podržava 9,8 procenata ispitanih.

Pokret Slobodnih građana Sergeja Trifunovića koji je u ovom istraživanju stavljen u koaliciju sa Strankom moderne Srbije četvrti je po popularnosti i osvojio bi 5,7 odsto glasova.

Nešto ispod cenzusa su Srpski patriotski savez (SPAS) Aleksandra Šapića sa četiri odsto i Srpska radikalna stranka, za koju bi glasalo 3,8 odsto birača, navodi se u anketi Faktora plus.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.