Naš poslednji susret pred izbore; Dodik: Glasaću za SNS FOTO

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 14:40

"Naš poslednji susret pred izbore"; Dodik: Glasaću za SNS FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom instagram profilu nakon susreta sa Miloradom Dodikom.

Odličan razgovor sa predsednikom Dodikom, rekao je on.

"Svakako, naš poslednji susret pred izbore 17.decembra. Zahvalio sam se predsedniku Dodiku na izuzetnoj saradnji u prethodnom periodu, a posebno na iskazanoj želji da politika koju sam predstavljao u Srbiji odnese pobedu na nedeljnim izborima. Konstatovali smo obojica da Srbija ne sme da stane", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stoji u opisu objave.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je ranije da je Srbija matična zemlja svim Srbima.

On se osvrnuo na tretman Zapada prema Srbiji.

"Ne mogu izdajnici kod Srba prolaziti. Zato ću izaći na izbore u Srbiji i glasaću za SNS, iz prostog razloga što smatram da je to najbolje što Srbija ima. Bilo bi dobro da SNS ima i republičku i lokalnu vlast, jer vidimo da se Srbija stalno gradi. Tu je Beograd na vodi, nova železnička stanica, auto-putevi i drugi veliki projekti. Političari se mere po onome što ostane iza njih", rekao je Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić nakon razgovora sa prvim čovekom Mančester sitija: "Haldun je veliki prijatelj Srbije"

Izvor: B92, 13.Dec.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na instagram profilu nakon susreta sa nosiocem svih najvažnijih funkcija u arapskom svetu...On je otkrio o čemu je razgovarao sa Haldunom al Mubarakom, predsedavajućim Uprave za izvršne poslove UAE i vlasnikom kluba Mančester Siti Haldunom al Mubarakom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.