Vučić nakon razgovora sa prvim čovekom Mančester sitija: Haldun je veliki prijatelj Srbije

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 14:55

Vučić nakon razgovora sa prvim čovekom Mančester sitija: "Haldun je veliki prijatelj Srbije"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na instagram profilu nakon susreta sa nosiocem svih najvažnijih funkcija u arapskom svetu.

On je otkrio o čemu je razgovarao sa Haldunom al Mubarakom, predsedavajućim Uprave za izvršne poslove UAE i vlasnikom kluba Mančester Siti Haldunom al Mubarakom uoči utakmice Crvena Zvezda - Mančester Siti.

"Haldun je moj lični prijatelj, ali i veliki prijatelj Srbije. O svemu smo danas razgovarali, a ja sam po svaku cenu izbegavao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << temu fudbalske utakmice između Crvene Zvezde i Mančester Sitija. Rekao sam Haldunu da se nadam da će sledeće godine da dođe u Beograd, ali bez Mančester Sitija. Bilo bi dobro da oni na žrebu dobiju neke druge timove", napisao je Vučić u opisu fotografije.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"IZBEGAVAO SAM TEMU UTAKMICE" Vučić se sastao sa predsednikom Mančester Sitija: Haldun je moj lični prijatelj, ali i veliki prijatelj Srbije

Izvor: Blic, 13.Dec.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsedavajućim Uprave za izvršne poslove Ujedinjenih Arapskih Emirata i vlasnikom kluba Mančester Siti Haldunom al Mubarakom, za koga je rekao da je njegov lični prijatelj, ali i veliki prijatelj Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.