Glavni odbor SNS danas o briselskom sporazumu i Vojvodini

Izvor: Blic, 21.Apr.2013, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni odbor SNS danas o briselskom sporazumu i Vojvodini

Glavni odbor Srpske napredne stranke razmotriće dsanas, na sednici koja je počela nešto posle 10 sati, predlog sporazuma koji je srpska delegacija parafirala u Briselu, kao i političku situciju u Vojvodini.

Na predlog lidera stranke Aleksansdra Vučića sednica je od samog početka zatvorena za javnost, a odluke će novinarima biti prenete po njenom završetku.

Sednici prisustvuje i šef Kancelarije Vlade Srbije za KIM Aleksandar Vulin.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić juče su izjavili da je predlogom sporazuma u Briselu postignuto najbolje rešenje koje je moguće u ovom trenutku.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glavni odbor SNS o sporazumu i Vojvodini

Izvor: Večernje novosti, 21.Apr.2013

Sednica Glavnоg odbora Srpske napredne stranke, na kojoj su razmatrani predlog sporazuma koji je srpska delegacija parafirala u Briselu i politička situacija u Vojvodini, završena je posle šest sati rasprave.Očekuje se da se novinarima obrati predsednik stranke Aleksandar Vučić.Na predlog lidera...

Nastavak na Večernje novosti...

Glavni odbor SNS-a o briselskom dogovoru

Izvor: RTS, 21.Apr.2013

Glavni odbor Srpske napredne stranke razmatra predlog sporazuma koji je delegacija Beograda parafirala u Briselu. Na dnevnom redu je i aktuelna politička situacija u Vojvodini...12.54 - Prema rečima članova Odbora koji povremeno izlaze na pauzu, još se razmatra prva tačka dnevnog reda - predlog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.