DRAMATIČNO U BAČU: Aktivisti SNS zauzeli zgradu opštine (VIDEO)

Izvor: S media, 04.Jan.2013, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO U BAČU: Aktivisti SNS "zauzeli" zgradu opštine (VIDEO)

Oko 40 aktivista SNS upalo je u zgradu Skupštine opštine Bač, odakle su izbacili predsednika i potpredsednika opštine i ostali zabarikadirani u zgradi.

Aktivisti SNS-a su prethodno uklonili privatno obezbeđenje ispred opštine. Policija je sve to posmatrala, ali nije intervenisala, javlja RTV.

Odbornici Skupštine opštine Bač iz redova SNS-a i Socijalističke partije Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << održali su juče popodne protestni skup na kom su izneli optužbe na račun nove skupštinske većine, predvođene Demokratskom strankom.

"Zar se obijanjem zgrade Skupštine brani demokratija", upitali su oni na jučerašnjem protestnom okupljanju.

Odbornici novofomirane većine u Skupštini opštine Bač, njih 13, ušli su 29. decembra u zgradu opštine, uz pomoć jedne privatne firme za obezbeđenje, a nakon toga objekat je počela da obezbeđuje policija. Reč je o odbornicima DS-a, Lige socijaldemokrata Vojvodine i Srpske radikalne stranke.

(Beta/RTV)

FOTO: Youtube/arhiva

VIDEO: RTV

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.