Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 23:58

TREĆA SMENA: Argentinci u prvom planu, igra se u Meksiku, Paragvaju, Ekvadoru, Japanu, Južnoj Koreji, NBA ligi...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

DEFENSA I HUSTISIJA – PATRONATO, 23.15

(Fudbal, Liga kup Argentine)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Defensa je ovog meseca ostala bez Ernana Krespa koji je napustio klupu tima iz Buenos Ajresa posle osvajanja Kopa Sudamerikane. Legenda argentinskog fudbala naredne sezone predvodiće Sao Paulo. Tim iz prestonice ima tri boda posle prva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dva kola Liga kupa Argentine. Patronato je startovao sa dva minimalna poraza od Taljeresa iz Kordoba i Independijentea. Na tri od poslednja četiri međusobna susreta pobedu je ostvarila Defensa i Hustisija.

SPORTIVO LIGINJO – 12. OKTOBAR, 23.30

(Fudbal, Paragvaj – Apertura)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Oba tima su očajno startovala u novom šampionatu Paragvaja. Sportivo ima pobedu i tri poraza, dok je 12. Oktobar sakupio samo bod posle četiri kola. U međusobnim susretima ova dva kluba mreže se često tresu. Na tri uzastopne utakmice dolazila je kombincija GG3+. Gosti su primili najviše pogodaka u ligi, čak 11 u prva četiri kola.

DEPORTIVO KUENKA – GVAJAKILI SITI, 01.00

(Fudbal, Ekvador)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prošle nedelje je startovalo i novo prvenstvo u Ekvadoru. Deportivo Kuenka je razbijena u gostima protiv Emeleka (1:4), dok je Gvajakili Siti dobio na svom terenu Makaru sa 3:1. Gosti nisu pobedili Deportivo na poslednjih osam mečeva u Kuenki. Bilo je četiri pobeda domaćina i isto toliko nerešenih utakmica.

ARGENTINOS JUNIORS – VELEZ SARSFILD, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Argentinos je očajno startovao novu sezonu u Liga kupu. Ima dva poraza. S druge strane, Velez je sjajno krenuo sa dve pobede. Izabranici Maurisija Pelegrinija žele opet da se nađu u vrhu argentinskog fudbala. Na poslednjih pet mečeva ova dva tima, Velez ima tri pobede, dok su dva meča završena bez pobednika. Za tih 450 minuta igre, Argentinos Juniors je postigao samo jedan gol protiv gradskog rivala.

PUEBLA – NEKAKSA, 02.30

(Fudbal, Meksiko – Klausura)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Puebla je solidna na sredini tabele meksičke Klausure sa samo jednim porazom na svom terenu. Nekaksa je na tek 16. mestu sa samo jednom pobedom u prvih sedam kola novog šampionata. Ima tri remija u poslednja četiri kola. U poslednjem odmeravanju snaga ova dva tima slavila je Puebla i to u gostima prethodnog leta sa 1:0. Nekaksa je sakupila samo dva boda u četiri meča na gostovanjima.

ĐONBUK – SEUL, 06.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Počinje i najbolja liga Južne Koreje, a šampion Đonbuk počinje odbranu trona mečom protiv Seula. Prva zvezda Đonbuka je brazilski napadač Gustavo, koji je u redove šampiona Južne Koreje stigao proteklog leta iz Korintijansa. Za Seul igra nekadašnji fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević. Stigao je početkom godine iz Pohanga gde je postigao čak 14 golova u prošlom šampionatu. Đonbuk je dobio tim iz prestonice na devet od poslednjih 11 utakmica. Dve su završene bez pobednika.

URAVA – TOKIO, 06.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U petak je startovala i Džej liga u kojoj poslednjih godina dominira Kavasaki. On je osvajač triple krune u zemlji izlazećeg sunca. Derbi premijernog kola je meč Urave i Tokija u Saitami. Kada igraju ova dva tima ne pada veliki broj golova. Na četiri uzastopna meča bilo je 0-2 gola, a tim iz prestonice je pobedio na poslednje dve utakmice, i to bez primljenog pogotka.

MAJAMI HIT – JUTA DŽEZ, 02.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Juta je ubedljivo najbolji tim u NBA ligi ove sezone. Ima samo šest poraza, pet manje od najbližih konkurenata sa Zapada, Lejkersa, Klipersa i Finiksa. Odlično igraju Donovan Mičel, Rudi Gober i Bojan Bogdanović. Može li Majami, prošlogodišnji finalista da stane na put Džezerima iz Solt Lejk Sitija? Tim sa Floride je u naletu, vezao je četiri pobede i priključio se ekipama koje će boriti za ulazak u plej-of najjače košarkaške lige na svetu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Popravni za San Lorenco, na meniju i Kolumbija, Meksiko, Paragvaj, Australija, Južna Koreja...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2021, 23:57

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..INDEPENDIJENTE – HIMNASIJA LA PLATA, 23.20..(Fudbal, Liga kup Argentine)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Posle poraza od Lanusa na startu sezone, Indepenijente je protekle nedelje pobedio u gostima Patronato sa 1:0....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.