TREĆA SMENA: Popravni za San Lorenco, na meniju i Kolumbija, Meksiko, Paragvaj, Australija, Južna Koreja...

Vreme čitanja: 3min | sub. 27.02.21. | 22:50

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Posle poraza od Lanusa na startu sezone, Independijente je protekle nedelje pobedio u gostima Patronato sa 1:0. Prilika za prve pobedu u Aveljanedi je gostovanje Himnasije La Plate koja je upisala četiri boda u prva dva kola. Poslednja dva duela Himnasija je pobedila najtrofejniji tim Južne Amerike sa po 1:0.

SOL DE AMERIKA – GVARANI, 23.30

(Fudbal, Paragvaj – Apertura)

Gvarani je posle sedam bodova u prva tri kola paragvajske Aperture prošle nedelje poražen od šampiona Klausure, gradskog rivala Olimpije. Tim iz Asunsiona gostuje u Vilja Elisi Sol de Americi koja ima samo četiri boda, ali nije poražena već dva kola. U poslednjem odmeravanju snaga ova dva tima Sol de Amerika je pobedila sa 1:0 na svom terenu.

SAN LORENCO – SENTRAL KORDOBA, 01.30

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Oba tima imaju po tri boda posle dva kola Liga kupa Argentine. San Lorenco je debitovao pobedom ove sezone. Na startu je pao Arsenal Sarandi, ali prošle nedelje tim iz Buenos Ajresa je poražen u Santa Feu od Kolona (0:2). Ove godine San Lorenco je dobio novog trenera. Kormilo je preuzeo Dijego Dabove. Već u početku svog mandata je uveo gvozdenu disciplinu u ekipi. Nije tolerisao nadmeno ponašanje zvezda, pre svega paragvajskih blizanaca Anhela i Oskara Romera. Oni su prva dva kola počeli meč s kupe za rezerve. Dobijali su šansu u finišu, ali se očekuju da noćas protiv Sentral Kordobe u trećem kolu Lige kupa Argentine na stadionu Pedro Bidehain u prestoničkom kvartu Almagro šansu dobije Anhel Romero, dok će Oskar i dalje da bude na klupi za rezerve.

PATRIOTAS – JUNIOR, 02.00

(Fudbal, Kolumbija – Apertura)

Patriotas u Tinji dočekuje Junior, jedan od favorita ove sezone za titulu u Kolumbiji. Gosti iz Barankilje su posle dva poraza prošle nedelje pobedili Miljonarios sa 2:0. Domaćin je u donjem delu tabele. U poslednjem meču ova dva tima početkom oktobra prošle godine nije bilo pogodaka.

LEON – KRUZ AZUL, 04.00

(Fudbal, Meksiko – Klausura)

Leon se prošle sezone prošetao do titule u meksičkoj Aperturi, ali ove sezone šampion posrće, tek je na 15. mestu. Kruz Azul je trenutno lider Klausure. Loše je gigant iz Meksiko Sitija počeo sezonu sa dva poraza, ali je vezao pet pobeda u šampionatu. Poslednje dve utakmice dobio je Kruz Azul sa 2:0 i 1:0. Na četiri vezana meča ova dva tima dolazilo je 0-2 gola.

POHANG – INČON, 06.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

U subotu ujutru počeo je šampionat Južne Koreje. Pohang je prošle sezone bio odličan treći, ali će teško da ponovi taj uspeh jer je ostao bez dvojice najboljih igrača i strelaca. Osim Rusa Stanislava Iljučenka, strelca 19 golova, klub je napustio i nekadašnji fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević. Iskusni vezista je za milion evra prešao u Seul. Prošle sezone je postigao 14 pogodaka i bio četvrti strelac K1 lige. Domaćin je pobedio Inčon u dve od poslednje tri utakmice, uz jedan nerešen ishod.

SIDNEJ – MEKARTUR, 06.05

(Fudbal, Austrlija 1)

Šampion Australije nije dobro počeo novi šampionat. Sidnej je tek osmi, a dva poslednja meča nije pobedio. Tim Miloša Ninkovića na svom terenu dočekuje novog člana elitne lige Mekartur koji je na deobi druge pozicije sa Brizbejnom. Ova dva tima su krajem januara odigrali premijerni meč i Sidnej je pobedio sa 3:0, a jedan gol delo je nekadašnjeg srpskog reprezentativca, bivšeg fudbalera Čukaričkog, kijevskog Dinama, Evijana i Crvene zvezde.

OKLAHOMA SITI TANDER – DENVER NAGETS, 02.00

(Košarka, NBA)

Denver igra toplo-hladno, nikako da uđe u formu. Tim Nikole Jokića je na osmom mestu Zapadne konferencije. Nagetsi noćas putuju u Oklahomu protiv jednog od najslabijih timova u konferenciji. Domaćin ima dva vezana trijumfa. Tim iz Kolorada je dobio tri uzastopna meča protiv Oklahome.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara