Počinje Otvoreno prvenstvo SAD, na terenu petoro srpskih predstavnika

Izvor: RTS, 31.Avg.2015, 04:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Otvoreno prvenstvo SAD, na terenu petoro srpskih predstavnika

Prvog dana takmičenja na poslednjem ovosezonskom grend slem turniru, Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, mečeve prvog kola će, između ostalih, igrati i petoro srpskih tenisera. Novak na terenu oko 20.30 sati.
18.20 - Bojana Jovanovski je savladala Laru Arubarenu iz Španije sa 2:0 (6:2, 6:2). Na drugom terenu, Ana Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je izgubila prvi set od Dominike Cibulkove sa 6:3.
17.10 - Počeli prvi mečevi na ovogodišnjem Ju-Es openu. Ana Ivanović igra protiv Dominike Cibulkove, dok se Bojana Jovanovski sastaje sa Larom Aruabarenom.

Ana Ivanović će 17.00 časova na stadionu Artur Eš igrati protiv slovačke teniserke Dominike Cibulkove.
Posle njih na teren izlaze domaća teniserka Venus Vilijams i Monika Puig iz Portorika, a po završetku tog meča počeće duel prvog igrača sveta Novaka Đokovića i Brazilca Žoaa Soze.
Taj meč bi trebalo da počne oko 20.30. 
Od 17.00 časova počinje duel Bojane Jovanovski i Lare Aruabarene iz Španije, a taj meč igra se na terenu broj 16. Posle njih na teren izlaze Španac Pablo Anduhar i Tejmuraz Gabašvili iz Rusije, a zatim će Filip Krajinović igrati protiv Kolumbijca Alehandra Gonzalesa.
Jelena Janković će u prvom kolu igrati protiv Francuskinje Osean Doden. Taj meč je drugi na programu terena broj 13, na kome takmičenje počinje od 17.00 časova.
Odbranu šampionskih titula počeće Amerikanka Serena Vilijams i Marin Čilić iz Hrvatske. Vilijamsova će igrati protiv Ruskinje Vitalije Đatčenko, a Čilić protiv Argentinca Gvida Pelje.
Sutra će na teren i Rafael Nadal koji takmičenje na Ju-Es openu počinje duelom sa Bornom Ćorićem iz Hrvatske, kao i Ruskinja Marija Šarapova, čija će protivnica biti Australijanka Darja Gavrilova.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.