Počelo je - tuča u Atini!

Izvor: Mondo, 03.Nov.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo je - tuča u Atini!

Grčki i hrvatski mediji izveštavaju da su huligani napravili uvertiru za utakmicu Lige šampiona Olimpijakos - Dinamo Zagreb. Navodno su u neredima učestvovali i navijači iz Srbije.

Foto: Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino

Navijačima Olimpijakosa nije bilo dozvoljeno da prisustvuju utakmici Lige šampiona protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dinama u Zagrebu (azvršeno pobedom Olimpijakosa) u strahu od mogućih nereda i njihove bliskosti sa navijačima Crvene zvezde, ali su se incidenti dogodili u Atini, pred novi duel dva kluba (sreda uveče).

Prema pisanju grčkih i hrvatskih medija, u noći između ponedeljka i utorka grupa od oko 30 navijača Olimpijakosa napali su taksi u kojem su bila četvorica navijača zagrebačkog Dinama.

"Jutarnji list" navodi da je samo pukom srećom izbegnuta tragedija, odnosno smrt navijača iz Hrvatske.

Grčki mediji izveštavaju da je taksi napadnut na putu ka Pijeru, delu Atine gde se nalazi stadion Olimpijakosa. Huligani su motorima preprečili put taksi automobilu i potom su razbili stakla na vozilu. Zatim su bacili baklje i dimne bombe koje su gotovo zapalile Dinamove navijače, koji su nekako uspeli da otvore vrata i pobegnu.

U Atini strahuju da je ovo samo uvod u još žešće sukobe. Navodno su u Atinu pozvani i navijači Crvene zvezde, koji su u bliskim odnosima sa navijačima Olimpijakosa, a "dinamovci" računaju na pomoć navijača Panatinaikosa, sa kojima su u dobrim odnosima.

Prema nepotvrđenim i nezvaničnim informacijama, posle noćašnjeg incidenta, u Atini je uhapšena grupa navijača, među kojima i navijači Zvezde.

Hrvatski mediji navode i da su navijači Zvezde i Dinama "dogovorili tuču" u Atini.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi incidenti u Atini, napadnuti Dinamovi navijači?

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2015

Kako se bliži susret Olimpijakosa i zagrebačkog Dinama u Atini, sve su veća strahovanja i od mogućih navijačkih (čitaj huliganskih) ispada...A da strahovanja nisu bez osnova, pokazuje i najnovija informacija koju je objavio hrvatski ''Jutarnji list''. Pomenuti izvor prenosi da je u noći između...

Nastavak na Sportske.net...

Atina: Uhapšen 41 navijač Zvezde

Izvor: B92, 03.Nov.2015

Kako pišu grčki mediji, policija je uhapsila 41 navijača Crvene zvezde koji su stigli u Pirej na utakmicu između Dinama i Olimpjiakosa...Iz grčke policije saopšteno je da su kod srpskih huligana pronađene i palice, gvozdene šipke i baklje, a u Atinu je doputovalo oko 300 navijača Zvezde, koji...

Nastavak na B92...

Grci zapalili taksi sa simpatizerima Dinama, uhapšeni navijači Zvezde

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2015

Utakmica između Olimpijakosa i Dinama je proglašena u Ligi šampiona za meč visokog rizika. Najavljen je sukob navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde sa jedne strane a sa druge simpatizeri Dinama i Panatinaikosa.Uvertira se već dogodila u noći između ponedeljka i utorka. Kako pišu grčki portali,...

Nastavak na Večernje novosti...

Tuča i u Atini

Izvor: TV Arena Sport, 03.Nov.2015

Grčki i hrvatski mediji izveštavaju da su huligani napravili uvertiru za utakmicu Lige šampiona Olimpijakos - Dinamo Zagreb...Navijačima Olimpijakosa nije bilo dozvoljeno da prisustvuju utakmici Lige šampiona protiv Dinama u Zagrebu u strahu od mogućih nereda i njihove bliskosti sa navijačima...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.