Pariz, dan drugi: Novak, Jelena i Bojana na terenu

Izvor: RTS, 26.Maj.2014, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz, dan drugi: Novak, Jelena i Bojana na terenu

Srbiju na Rolan Garosu predstavlja čak šest tenisera a u ponedeljak, drugog dana takmičenja na drugom grend slem turniru u sezoni, na teren izlaze Novak Đoković, Jelena Janković i Bojana Jovanovski. Na programu RTS-a možete pratiti mečeve u direktnom prenosu.

10.37 - Direktni prenosi na RTS-u: Šarapova - Parvak (oko 11 sati), Sousa - Đoković (oko 12.30), Janković - Fičmen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (oko 14 sati), Nadal - Đinepri (oko 14 sati). 

Drugi teniser sveta Novak Đoković igra protiv 44. tenisera sveta Portugalca Žoaoa Souse, meč prvog kola.

Taj meč je drugi na programu terena Filip Šatrije, na kome takmičenje počinje u 11 časova, duelom Marije Šarapove i Ksenije Pervak.

Šesti nosilac Jelena Janković meč prvog kola igra protiv Kanađanke Šeron Fičmen, 77. na VTA listi.

Meč je treći na programu terena broj jedan na kome takmičenje počinje u 11 časova duelom Martina Kližana i Keija Nišikorija.

Bojana Jovanovski, 37. na VTA listi, igra u prvom kolu protiv Italijanke Kamile Đorđi, 50. teniserke sveta.

Taj meč je poslednji, treći na programu terena broj 14, na kome takmičenje počinje u 11 časova, duelom Nikolaja Davidenka i Robina Hasea.

U utorak na terene izlaze Dušan Lajović,Ana Ivanović i Nenad Zimonjić u paru sa Danijelom Nestorom.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Jelena Janković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pariz, dan drugi: Kiša odlaže mečeve

Izvor: RTS, 26.Maj.2014

Srbiju na Rolan Garosu predstavlja čak šest tenisera a u ponedeljak, drugog dana takmičenja na drugom grend slem turniru u sezoni, na teren izlaze Novak Đoković, Jelena Janković i Bojana Jovanovski. Na programu RTS-a možete pratiti mečeve u direktnom prenosu. ..12.00 - Mečevi na Otvorenom prvenstvu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.