PAOK SLAVIO U GRČKOM DERBIJU: Andrija Živković dva puta zatresao mrežu Olimpijakosa! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2021, 20:45

PAOK SLAVIO U GRČKOM DERBIJU: Andrija Živković dva puta zatresao mrežu Olimpijakosa! (VIDEO)

Sjajna partija reprezentativca Srbije! PAOK je ugostio Olimpijakos u okviru plej-ofa Superlige Grčke. Domaćin je slavio rezultatom 2:0, a igrač utakmice je sjajni Andrija Živković. Nekadašnji fudbaler Benfike i Partizana je postigao oba pogotka za domaći tim. Nakon prvih 45 minuta nije bilo pogodaka. Prvi gol reprezentativca Srbije viđen je u 49. minutu meča. Olimpijakos […]
The post PAOK SLAVIO U GRČKOM DERBIJU: Andrija Živković dva puta zatresao mrežu Olimpijakosa! (VIDEO) appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srušio šampiona: Dva gola Živkovića u derbiju PAOK – OLY

Izvor: N1 televizija, 18.Apr.2021

PAOK je u jednom od najvećih derbija Grčke savladao Olimpijakos sa 2:0, a oba gola na meču postigao je Andrija Živković koji igra fantastično u dresu crno-belih iz Soluna.

Nastavak na N1 televizija...

BLAM BUGARSKOG SUDIJE KOJI JE NASMEJAO SVE: Krenuo je da pokaže žuti karton, a onda je ostao šokiran! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2021, 18:43

Smešna scena dogodila se na derbiju u komišiluku. Na utakmici između Carskog sela i CSKA, u okviru bugarskog šampionata, dogodila se komična situacija. Glavnu ulogu imao je arbitar tog meča, koji je nasmejao celu Evropu. On je u 62. minutu nakon jednog oštrog starta krenuo da pokaže žuti karton,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.