OTVOREN STADION U MOSKVI: Remi Spartaka i Zvezde obeležili kvaran gol Kombarova i majstorija Jovića! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Sep.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVOREN STADION U MOSKVI: Remi Spartaka i Zvezde obeležili kvaran gol Kombarova i majstorija Jovića! (VIDEO)

Na stadionu "Otkritje Areni” srpski i ruski klub odigrali su nerešeno 1:1 *Za Zvezdu debitovali Bosančić i Katai

Spektakularan meč na novom stadionu u Moskvi “Otkritje Areni” odigrali su fudbaleri Crvene zvezde i Spartaka! Prijateljski meč završen je bez pobednika 1:1, a po dešavanjima na terenu ne bi se reklo da je sve bilo prijateljsko tokom 90 minuta igre.

O tome svedoči i način na koji su fudbaleri Spartaka postigli vodeći gol, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << povreda golmana ruske ekipe Rebrova posle žestokog sudara sa Gavrićem. Za crveno-bele su debitovali Katai i Bosančić. Ali krenimo redom.

Foto: Twitter/@RSBForum

Posle polučasovne ceremonije na stadionu “Otkritje Areni” fudbaleri Spartaka su izuzetno agresivno krenuli na gol Kahrimana.

Pokušaj Paršibljuka završio je pored gola u 4. minutu, ali je nekoliko minuta kasnije na semaforu stajalo 1:0 za domaći tim. Dok su se igrači Crvene zvezde nameštali u živom zidu, kao i kaznenom prostoru za prekid, Kombarov je malo reći na kvarno po zemlji ubacio loptu u mrežu.

Imali su crveno-beli već u narednom napadu šansu da izjednače, ali je prvo golman Rebrov zaustavio pokušaj Gavrića, dok je udarac Rakića izbio jedan defanzivac Spartaka.

Prilikom intervencije Rebrov je dobio udarac u glavu, pa je morao da izađe iz igre.

Na terenu je prštalo na sve strane, ali su navijači na tribinama pokazali bratsku ljubav, između dva klubu i dve zemlje, jer se orilo – Kosovo je Srbija!

Zvezda je do kraja poluvremena imala prilike preko Gavrića, koji je slabo šutirao posle prodora i asistencije Lazovića, kao i posle udarca Ristića. Mladi vezista je nisko i snažno šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta završila tik pored gola Spartaka.

Foto: Twitter/@RSBForum

I domaći tim je pokušavao preko Davidova, ali je Kahriman sačuvao Zvezdinu mrežu u nekoliko navrata.

Na startu drugog dela trener Nenad Lalatović, između ostalih, je u igru uveo Bosančića, a nedugo zatim i Kataia, koji su tako upisali prvi nastup u crveno-belom (na ovom meču sivom) dresu.

I trener domaćeg tima Murat Jakin u nastavku meča pružio je šansu mlađim igarčima. Na startu drugog poluvremena Rusi su imali najbolju šansu, ali je Kahriman zaustavio pokušaj Davidova.

Sa druge strane Katai je već na ovom meču pokazao da će biti veliko pojačanje za crveno-bele. Ofanzivni fudbaler je u dva navrata posle dobrih solo prodora šutirao iz daljine, ali je lopta u prvom pokušaju završila pored gola, dok je u drugom golman Spartaka sa dosta poteškoća izboksovao istu.

Ipak, Luka Jović je u 84. minutu, iako je imao dvojicu igrača na leđima, udarcem sa ivice kaznenog prostora postigao gol za izjednačenje.

Crveno-beli su nekoliko minuta kasnije postigli i drugi gol, ali je on poništen zbog ofsajda. Gajić je fino proturio loptu pored čuvara mreže Spartaka, ali je Despotović, koji se u tom trenutku nalazio u ofsajdu, umesto da je propusti, sproveo u mrežu.

Domaći tim je imao šansu da dođe do pobede u zaostavnom vremenu, ali je udarac jednog igrača Spartaka završio na stativi, tako da je ostalo prijateljskih 1:1 pred 37.000 gledalaca u Moskvi.

ZAMALO HAOS U MOSKVI: Navijači CSKA hteli da zapale stadion Spartaka!

SASTAVI:

SPARTAK: Rebrov, Paršibljuk, Brizgalov, Makejev, D. Kombarov, Glušakov, Samsonov, Jakovljev, Kajumov (od 46. minuta Zujev), Hurado, Dzjuba.

ZVEZDA: Kahriman, Lazić, Rakić, Lazović (od 61. minuta Katai), Pečnik, Đorđević, Antić (od 61. minuta Đorđević), Ristić (od 46. minuta Bosančić), Gogić (0d 61. minuta Grujić), Jovanović, Gavrić (od 46. minuta Luka Jović).

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.