Na koje igrače će Miloje računati za put u Pariz? Evo kad će doneti odluku

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na koje igrače će Miloje računati za put u Pariz? Evo kad će doneti odluku

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da je uvek teško igrati protiv Mladosti i dodao da će tek u ponedeljak znati na koje igrače će moći da računa za meč protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Zvezda je večeras pobedila Mladost sa 2:1 u desetom kolu Super lige Srbije golovima Džonatana Kafua iz jedanaesterca i Branka Jovičića, koji je u 68. minutu sa distance zatresao mrežu za trijumf.

"Veoma je teško igrati protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipe iz Lučana, rekao sam to i pre meča. Imaju fantastičan blok i ubitačnu kontru. Trudili smo se da probijemo blok što nije lako, ali smo i gledali da ne primio gol i dođemo u situaciju da jurimo rezultat.







Rival je potvrdio da je ekipa koja zaslužuje mesto u plej-ofu i želim mu uspeh u daljem takmičenju", rekao je Milojević posle utakmice.

Šampiona Srbije već za četiri dana očekuje meč u Ligi šampiona, jer u sredu gostuje Pari Sen Žermenu u okviru drugog kola grupe C.

"Okrećemo se utakmici u Parizu, za nas pravom spektaklu. Tek u ponedeljak ćemo znati koji igrači će biti na raspolaganju za taj duel.







Vujadin Savić, Nikola Stojiljković i Ričmond Boaći nisu bili u konkurenciji, Lorenco Ebisilio je igrao pod virusom, probali smo i da odmorimo Nenada Krstičića, ali je situacija zahtevala da uđe u igru", rekao je Milojević.

-
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jovičić posle majstorije: ''Bog nam vraća...'' (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 00:37

Novopečeni reprezentativac nastavio Zvezdinu seriju evrogolova...Crvena zvezda savladala je večeras Mladost iz Lučana sa 2:1, a ovoga puta je glavna uloga pripala Branku Jovičiću...On je u 68. minutu ''projektilom'' sa 18 metara poslao loptu pod prečku i postavio konačan rezultat...Posle utakmice...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.