Jovičić posle majstorije: Bog nam vraća... (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić posle majstorije: ''Bog nam vraća...'' (video)

Novopečeni reprezentativac nastavio Zvezdinu seriju evrogolova.

Crvena zvezda savladala je večeras Mladost iz Lučana sa 2:1, a ovoga puta je glavna uloga pripala Branku Jovičiću.

On je u 68. minutu ''projektilom'' sa 18 metara poslao loptu pod prečku i postavio konačan rezultat.

Posle utakmice Jovičić je u izjavi za klupski sajt podsetio i na Zvezdine evrogolove iz Kruševca pre tri dana, pa je ovo večeras bio samo nastavak te >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << serije koju su započeli Gobeljić i Jevtović.





''Zaista u poslednje vreme postižemo vrlo lepe golove. U Kruševcu je moj kum Milan Jevtović zatresao protivničku mrežu efektnim udarcem, takođe je Marko Gobeljić postigao pogodak za koji sam siguran da će biti najlepši ove godine u Superligi.







To je plod dobrog rada, Bog nam vraća za napore koje ulažemo.







Zahvalio bih se i ekipi i stručnom štabu, svi si zaslužni za ovaj gol. Na svakom treningu vežbam ovakve udarce sa distance sa trenerom Milanom Kosanovićem i sada se to isplatilo.







Ova utakmica je bila takva da mi se otvorio prostor i da sam više šutirao. Kada to ne radim ja, onda šutiraju moji saigrači. Fudbal je kolektivna igra i nije bitno ko postiže golove, već je važno da ekipa pobeđuje'', istakao je Jovičić.

Zvezdu već u sredu očekuje novi izazov, u drugom kolu Lige šampiona, kada će gostovati Pari Sen Žermenu na ''Parku prinčeva''.





''Ne treba mnogo pričati o toj utakmici, PSŽ je skup najboljih igrača na svetu. Očekuje nas lepa utakmica, da odmerimo snage i vidimo gde se nalazimo. Naš stručni štab će, kao i uvek, skenirati protivnika do najsitnijih detalja. Oni daju mnogo golova u Evropi, ali mi smo pokazali da ih ne primamo mnogo'', poručio je Jovičić.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović stigao do 20 golova

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2018

Švedski napadač dvostruki strelac u pobedi Los Anđeles Galaksija protiv Vankuvera s 3:0 u MLS ligi...I na trećoj utakmici uzastopno u severnoameričkoj soker ligi Zlatan Ibrahimović je zatresao mrežu. Vankuveru je dao dva gola, a mogao je i sva tri da je šutirao i drugi penal, koji je nad njim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.