Ibrahimović stigao do 20 golova

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2018, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović stigao do 20 golova

Švedski napadač dvostruki strelac u pobedi Los Anđeles Galaksija protiv Vankuvera s 3:0 u MLS ligi.

I na trećoj utakmici uzastopno u severnoameričkoj soker ligi Zlatan Ibrahimović je zatresao mrežu. Vankuveru je dao dva gola, a mogao je i sva tri da je šutirao i drugi penal, koji je nad njim i načinjen. Prepustio je to Francuzu Romenu Alesandriniju, koji je postavio konačan rezultat.

Ibrahimović je prvi gol postigao s bele tačke u 4. minutu, a u 58. je neodbranjivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pucao pod prečku s ivice šesnaesterca pošto je varkom tela poslao protivničkog igrača u drugu stranu.

Švedski napadač je s 20 golova (tri iz penala) drugi strelac lige. Vodeći je Venecuelanac Jozef Martinez iz Atlante s 30 (7).

Unstoppable from Ibra_official. #LAvVAN pic.twitter.com/ReL2nXKPKN— LA Galaxy (LAGalaxy) September 30, 2018

Whooooo wheee Zlatan with a juke and a goal!

2-0 | #LAvVAN | #LAGalaxy | #VWFC pic.twitter.com/kI206HDYT1— HotSpot Soccer (HotSpotSoccer) September 30, 2018

Clinical from the Frenchman. #LAvVAN pic.twitter.com/FoKr5GA8RY— LA Galaxy (LAGalaxy) September 30, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"MLS amarkord" - stara garda hara Amerikom, "Đavoli" dominirali! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018

Da li vas je uhvatila nostalgija?..MLS liga postaje sve interesantnija, a sinoć su se mnogi ljubitelji fudbala u Evropi vratili u neko drugo vreme...Apsoulutni heroj Los Anđeles Galaksija bio je Zlatan Ibrahimović koji je sa dva gola stigao do brojke od 20 MLS golova i pomogao svom timu da zabeleži...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.