Moćna Australija deklasirala Litvaniju, čeka Srbiju ili Hrvatsku

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćna Australija deklasirala Litvaniju, čeka Srbiju ili Hrvatsku

Prvo četvrtfianle na muškom košarkaškom turniru na Olimpijskim igrama nije donelo nikakvo uzbuđenje pošto je Australija ubedljivo savladala Litvaniju sa 90:64 (26:17, 22:13, 22:13, 20:21).

Po devet razlike “kenguri” su dobili prve tri četvrtine i već posle prvog poluvremena bilo je jasno da Litvanci nemaju nikakve šanse za plasman u polufinale. Tim sa Baltika čak nije uspeo ni da izbori častan poraz pošto je na kraju bilo +26 za moćnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Australiju.

Blistao je Peti Mils sa 24 poena, a pratili su ga Bejns sa 16 i Delavedova sa 15 poena. Kod Litvanaca dvocifren učinak imali su samo Kalnietis ii Kavalijuskas sa po 12 poena.

Australija će u petak u polufinalu igrati protiv pobednika duela između Srbije i Hrvatske, koji je na programu u četvrtak u 3.15 po našem vremenu.

Rezultate, tabele i raspored košarkaških turnira možete da pronađete OVDE.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Košarka,   Olimpijske igre,   Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Amerikanci brojali preko stotke i poslali legendarne Argentince u reprezentativnu penziju

Izvor: Telegraf.rs, 18.Avg.2016, 01:43

Košarkaši Amerike plasirali su se u polufinale Olimpijskih igara pošto su savladali Argentinu sa 105:78. Drim tim je pokazao koliko je moćan u četvrtfinalu, nakon što se prilično mučio u grupnoj fazi, gde je imao nekoliko tesno dobijenih mečeve...Kevin Durent je konačno proradio i odigrao najbolju...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.