Ko je di-džej u Kini? Orlovi se za Italijane zagrevaju uz srpski rep (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je di-džej u Kini? "Orlovi" se za Italijane zagrevaju uz srpski rep (foto)

Slobodan Šarenac prenosi interesantnu informaciju pred duel sa "Azurima".

Košarkaška reprezentacija Srbije od 13:30h igra prvi od tri poslednja priprema susreta pred početak Mundobasketa u Kini, protivnik je selekcija Italije.

Sa "Azurima" smo se sreli na Akropolis kupu, ubedljivo smo slavili, ali ovoga puta će imati pomoć Danijela Heketa, Điđija Datomea i prve zvezde Danila Galinarija.

Biće to pravi test za Đorđevićeve "Orlove", a tokom zagrevanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za današnji duel u dvorani se orila srpska muzika.

Kako prenosi Slobodan Šarenac, sa zvučnika su se čule numere "Esi mi dobar" od grupe Bed Kopi, kao i "Igraj i pobedi" od grupe THCF.

Ko je zaslužan za ovo, nemamo informaciju, ali se čini da je neki od naših reprezentativaca pomogao pri sastavljanju plejliste za zagrevanje.

I onda naravno THCF- Igraj i pobedi 😂

— Slobodan Sarenac (@SlobodanSarenac) August 23, 2019
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.