KATASTROFA U PARIZU: Ovome se Sveci nisu NADALI! Desetkovani na Lajpcig!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 17:35

KATASTROFA U PARIZU: Ovome se Sveci nisu NADALI! Desetkovani na Lajpcig!

Trener Tuhel krpi tim.

Sve je duži spisak povređenih igrača u Pari sen Žermenu. Posle Nejmara koji se povredio u drugom kolu Lige šampiona, na gostovanju u Istanbulu, nastavljen je crni niz za Svece.

Real je počeo pomalo da liči na sebe, razigrao se konačno Eden Azar, a večeras (21.00) čeka Inter koji će biti bez udarne pesnice Romelua Lukakua. Posle loših rezultata u prva dva kola Real mora da pobedi, a kvota na keca je 1,95, dok je iks 3,60, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Inter.

Naime, pred dolazak Lajpciga (sreda, 21), trener Tomas Tuhel neće moći da računa na čak četvoricu igrača iz startne postave.

Van stroja su Mauro Ikardi, Marko Verati i Julijan Draksler, a najveći udarac stigao je danas - povredio se i Kilijan Mbape!

Kylian Mbappe has been ruled out of PSG vs. RB Leipzig on Wednesday with a thigh injury.

Forwards Neymar and Mauro Icardi are already on the sidelines. pic.twitter.com/vTmrDYHXCh

— B/R Football (@brfootball) November 3, 2020

Prva zvezda, u odsustvu Brazilca, nije u kombinaciji za duel sa Bikovima, jer je prethodne subote u pobedi na gostovanju Nantu (3:0), u Ligi 1, povredio butinu.

- Mbape neće biti dostupan timu za putovanje u Nemačkoj - stoji u saopštenju Pari sen Žermena.

Podsetimo, na tabeli "H" grupe Lige šampiona, vodi Mančester junajted sa 6 bodova, francuski i nemački klub imaju po tri boda (Sveci bolju gol razliku), dok je Bašahšehir poslednji, bez osvojenog boda i datog gola.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PAPRENO: Bogdan POTPISUJE! Od NULA na cifri, VRTI se u glavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020

Srpski as na ceni...Ljubitelji najjače košarke na svetu ne mogu mnogo očekivati od ovogodišnjeg drafta u NBA, ali zato prelazni rok može da promeni odnos snaga među ekipama...Real je počeo pomalo da liči na sebe, razigrao se konačno Eden Azar, a večeras (21.00) čeka Inter koji će biti bez...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.