PAPRENO: Bogdan POTPISUJE! Od NULA na cifri, VRTI se u glavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 18:37

PAPRENO: Bogdan POTPISUJE! Od NULA na cifri, VRTI se u glavi!

Srpski as na ceni.

Ljubitelji najjače košarke na svetu ne mogu mnogo očekivati od ovogodišnjeg drafta u NBA, ali zato prelazni rok može da promeni odnos snaga među ekipama.

Real je počeo pomalo da liči na sebe, razigrao se konačno Eden Azar, a večeras (21.00) čeka Inter koji će biti bez udarne pesnice Romelua Lukakua. Posle loših rezultata u prva dva kola Real mora da pobedi, a kvota na keca je 1,95, dok je iks 3,60, a dvojka 3,80. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Inter.

Među imenima, čija je budućnost još uvek neizvesna, jeste i Bogdan Bogdanović. Srpskom reprezentativcu istekao je trogodišnji ugovor sa Kraljevima, a od ranije se pisalo da bi mogao ili u Milvoki Bakse ili u redove šampiona NBA - Los Anđeles Lejkersa.

Kako prenosi ESPN, Bogdana u narednim sezonama čeka godišnja plata između 14.000.000 i 16.000.000 dolara, a kada se to stavi u kontekst četvorogodišjeg ugovora dolazi se do zarade između 63.000.000 i 72.000.000 dolara.

Bilo kako bilo, koju god odluku da donese, bivši košarkaš Partizana i Fenerbahčea, neće pogrešiti. U američkim medijima kruži priča i da ga prate čelnici Finiks Sansa, Atlanta Houks i Majamija.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.