Jokanović: Zadovoljan sam igrom protiv Čelsija, ulazak Vilijana je sve promenio

Izvor: Blic, 05.Jan.2015, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokanović: Zadovoljan sam igrom protiv Čelsija, ulazak Vilijana je sve promenio

Trener Votforda Slaviša Jokanović posle 12 godina vratio se na "Stamford bridž", ali će dolazak u London pamtiti po porazu od Čelsija sa 3:0 u trećoj rundi FA kupa, koji mu nije pokvratio utisak o partiji njegovih izabranika.

Srpski stručnjak nosio je dres "plavaca" od 2000. do 2002. i prvi put se kao trener našao na stadionu londonskog tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Ne mogu da budem srećan jer smo izgubili, ali su moji igrači dobro odigrali. Bili smo dobro organizovani na terenu, a očekivali smo da će Čelsi dominirati u posedu lopte. Ulazak Vilijana ubrzao je igru, imali smo sve više problema i postigao je fantastičan gol. Na kraju stvarno moram da budem zadovoljan izdanjem mojih izabranika. Trudili smo se, imali neke polu-šanse i pokušali da pretimo iz kontri", rekao je Jokanović.

Njegova ekipa je odolevala prvih sat vremena, a onda su Vilijan, Remi i Zuma poslali Čelsi u narednu rundu FA kupa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jokanović:“Igrači dobro odigrali“

Izvor: FudbalSrbija.net, 05.Jan.2015

05.01.2015.FOTO: Action Images. „Ne mogu da budem srećan jer smo izgubili, ali su moji igrači dobro odigrali. Bili smo dobro organizovani na terenu, a očekivali smo da će Čelsi dominirati u posedu lopte. Ulazak Vilijana ubrzao je igru, imali smo sve više problema i postigao je fantastičan gol....

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.