GRCI POKVARILI POSAO: Partizan ga SILNO želeo, Olimpijakos ponudio mnogo više (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRCI POKVARILI POSAO: Partizan ga SILNO želeo, Olimpijakos ponudio mnogo više (FOTO)

Vide ga kao veliko pojačanje.

Olimpijakos je angažovao fudbalera niškog Radničkog Lazara Ranđelovića, javljaju mediji u Grčkoj. Krilni fudbaler će provesti ovu sezonu u Radničkom na pozajmici, a u klubu iz Pireja ga vide kao značajno pojačanje u budućnosti. Finansijski detalji transfera nisu objavljeni.

VELIKE PROMENE U TIMU: Mirković izabrao 11 startera za napad na Bešiktaš (MOGUĆI SASTAV)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
PRVA PRIPREMNA UTAKMICA: Partizan posle produžetka poražen od Oldenburga

Τσεκάρει Lazar Randjelovic ο #Olympiacos. Ο 21χρονος εξτρέμ ανήκει στην #RadnickiNis, όπου φέτος είναι βασικός (6 συμμετοχές-1 γκολ-2 ασίστ #SuperLiga&1 συμμετοχή στα προκριματικά #EuropaLeague). Πέρυσι ήταν δανεικός στην #DinamoVranje της 2ης κατηγορίας Σερβίας (27 συμμετοχές) pic.twitter.com/12z2JL2Lrl

— REDnews Θ Ρ Υ Λ Ο Σ (@REDnews_THRYLOS) August 29, 2018

Ranđelović je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Dinamu iz Vranja i postigao je devet golova na 26 susreta.

Pogledajte rezultate

21-godišnji fudbaler karijeru je započeo u FK Jedinstvo Bošnjace, a igrao je još za Radnički Lebane i za FK Car Konstantin iz Niša.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazar Ranđelović je igrač Olimpijakosa

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2018

Grom iz vedra neba. Mada se očekivalo da bi 21-godišnji momak iz Leskovca mogao da naplati dobre igre. Pominjao se Partizan, na kraju je Lazar Ranđelović potpisao za Olimpijakos! Krilni fudbaler Radničkog će doduše ostati na Čairu na jednogodišnjoj pozajmici. Ipak je još zelen za Pirej. Uostalom,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.