Iz Radničkog u Olimpijakos: Ranđelović u Pireju

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Radničkog u Olimpijakos: Ranđelović u Pireju

Leskovčanin Lazar Ranđelović, dosadašnji fudbaler Fudbalskog kluba Radnički, rekao je "zamrznuti" predsednik niškog kluba Ivica Tončev, potpisao je ugovor sa grčkim gigantom Olimpijakosom. Ipak, osim da je transfer obavljen, više o ovom ugovoru za sada nije želeo da govori.

21-godišnje krilo, sudeći po podacima sa specijalizovanog sajta Transfer market, ugovor sa Radničkim ima do kraja 2020. godine, ali su u niškom klubu odlučili da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << već sada “proslede” dalje.

Ljudi su prepoznali, ovo nije bila jedina ponuda za njega. Radnički će dobiti obeštećenje, ali o detaljima ne možemo da razgovaramo sada, zato što oni ne žele da objave to - priča Tončev.

Mladi Leskovčanin nastupao je u mlađim kategorijama Sloge, zatim u Jedinstvu iz Bošnjaca i Radanu iz Lebana, odakle je došao u Radnički, a poslednjih godinu dana proveo je na pozajmici u vranjskom Dinamu.

Šansu da nastupa za prvi tim niškog superligaša dao mu je Nenad Lalatović ove sezone, a Ranđelović je to i te kako iskoristio. Igrao je na svih 6 superligaških utakmica, postigao jedan gol uz dve asistencije, a našao se i u startnoj postavi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, koje su Nišlije igrale protiv Makabija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Želeo ga Partizan, završio u Olimpijakosu!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018

Novopečeni mladi reprezentativac Srbije karijeru nastavlja u redovima grčkog Olimpijakosa...Fudbaler Radničkog iz Niša kojeg je selektor mlade reprezentacije Srbije uvrstio na spisak za mečeve sa Makedonijom i Rusijom realizovao je transfer u Olimpijakos...Reč je o krilnom vezisti Lazaru Ranđeloviću...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.