Drulović: Samo je Basta rovit, učinićemo sve da obradujemo narod u Srbiji

Izvor: Blic, 25.Maj.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drulović: Samo je Basta rovit, učinićemo sve da obradujemo narod u Srbiji

Fudbalska reprezentacija Srbije u Njujorku se sprema za prijateljski meč protiv Jamajke (ponedeljak, 22:00 po srednjeevropskom vremenu), a selektor Ljubinko Drulović u igračkom kadru ima problem samo sa rovitim Dušanom Bastom.

"Istina je da smo izgubili dosta vremena u putu, da je bilo naporno i da sada moramo da prođemo period adaptacije. Raduje me da ima fenomenalne uslove za rad u trening kampu Red Bula. Jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bitno je i da izuzev malih problema sa Bastom, svi ostali igrači su zdravi i spremni za igru. Verujem da će i Basta biti na raspolaganju i da ćemo, kao što sam više puta rekao, igrom i rezultatom obradovati naše navijače", rekao je selektor Drulović za sajt Saveza.

>

Po dolasku u Njujork, reprezentacija je imala jedan od dva predviđena treninga pred duel sa Jamajkom.

"Utakmica protiv Jamajke mora da zavisi od nas i naše igre. Svakako, kao što je običaj, uradićemo temeljnu analizu protivnika bez obzira na njegov renome. Moramo da razmišljamo o budućnosti i da igrom i rezultatom bar malo obradujemo unesrećeni narod u Srbiji", dodao je selektor.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Orlovi": Da obradujemo navijače

Izvor: B92, 25.Maj.2014

Reprezentacija Srbije sprema se za prvi meč na američkoj turneji, protiv Jamajke u ponedeljak, a selektor i najiskusniji igrači najavljuju maksilaman pristup. Kapiten Branislav Ivanović očekuje da tim pokaže koliko potencijal ima, a njegov saigrač Aleksandar Kolarov je opet pozvao sve da pomognu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.