ĐOKOVIĆ SKINUT SA TRONA U PARIZU: Medvedev napravio veliki preokret i slavio u finalu Mastersa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2020, 19:12

ĐOKOVIĆ SKINUT SA TRONA U PARIZU: Medvedev napravio veliki preokret i slavio u finalu Mastersa

Zverev potpuno pao posle prvog seta.

Ruski teniser Danil Medvedev osvojio je Masters u Parizu pobedom nad Aleksanderom Zverevim, tako da je najbolji teniser sveta Novak Đoković i zvanično skinut sa trona na ovom turniru budući da je bio aktuelni šampion.

Medvedev je do pobede došao posle preokreta i nešto više od dva sata igre – 5:7, 6:4, 6:1.

Uprkos problemima, Real Madrid bar u Primeri odlično gura i već ima zalihu u odnosu na Barselonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kraljevi večeras (21.00) gostuju Valensiji, koja je u očajnoj formi, i ne bi trebalo da predstavlja veći problem. Kvota na dvojku je 1,55, a na kombinazziju 2&3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valensija - Real Madrid.

Titula u Bersiju je osma u Rusovoj karijeri, a ukupno treća na turnirima iz Serije 1.000 i prva ove sezone.

Zverevu je ujedno prekinut niz od 12 uzastopnih trijumfa i dve titule na dva odigrana turnira, dok od danas aktuelni šampion Pariza više nije Đoković, koji je odlučio da ne dođe na turnir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.