Sloboda i Vojin proizvode organsku hranu na selu!

Izvor: Press, 02.Mar.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda i Vojin proizvode organsku hranu na selu!

Mićalovićeva i Ćetković će na svom imanju u Čortanovcima uzgajati voće i povrće koje će služiti samo za ličnu upotrebu
Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović odlučili su da proizvode organsku hranu na svom imanju u Čortanovcima, gde se uskoro sele da žive sa svojim petogodišnjim bliznakinjama Verom i Milom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Glumački par koji je rešio da se skući van Beograda, planira da se na obali Dunava potpuno prilagodi seoskim uslovima života. Naime, oni će u svom dvorištu uzgajati organsko voće i povrće.

- Vojin i Sloboda baš vode računa o svom zdravlju i zdravlju svoje dece i zbog toga im je ishrana vrlo važna. Oni su do sada životne namirnice pazarili na pijaci kod seljaka čije voće i povrće nije prskano raznim hemikalijama. S obzirom na to da Vojinu nije strano to da zasadi neku biljku, odlučio je da u svojoj bašti uzgaja domaći paradajz, luk, krompir, šargarepu, celer, grašak, krastavac, ali i jagode, zelenu salatu, razne začine, grožđe i jabuke - priča naš izvor.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović napuštaju grad i odlaze da uzgajaju organsku hranu

Izvor: Svet, 02.Mar.2015

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović odlučili su da proizvode organsku hranu na svom imanju u Čortanovcima, gde se uskoro sele da žive sa svojim petogodišnjim bliznakinjama Verom i Milom.. Glumački par koji je rešio da se skući van Beograda, planira da se na obali Dunava potpuno prilagodi seoskim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.