Sloboda Mićalović se ničega ne boji: Za opasne scene mi ne treba dublerka!

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda Mićalović se ničega ne boji: Za opasne scene mi ne treba dublerka!

Naša lepa i talentovana glumica, Sloboda Mićalović, puna je utisaka sa snimanja filma pod režiserskom palicom Emira Kusturice.

“Sve scene sam sama snimila i nešto slično nikada nisam radila”, kaže jedna od naših najomiljenijih glumica.

A da ni u jednoj sceni nije htela dublerku, govori podatak da je prošle godine na snimanju pala sa magarca i dobila posekotine koje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << srećom, nisu bile ozbiljne

Okružila sam se dobrim ljudima koji šire pozitivnu energiju. Treniram gotovo svakodnevno. Nikada nisam držala rigorozne dijete, više pazim šta jedem. Mislim da je zaista bitno da svaka osoba vodi što je više moguće zdrav život – otkriva nam tajnu dobre linije.

“Volela bih da mi se barem još jednom u životu dogodi film kao što je “Na mlečnom putu”. Emir Kusturica je neverovatan reditelj koji je svakom glumcu potreban. Mnogo sam naučila od njega. Film je odličan i srećna sam što sam imala priliku da sarađujem sa takvom ekipom”, kaže Sloboda i dodaje da joj je bilo jako teško da se na duži period odvoji od supruga Vojina Ćetkovića i bliznakinja Vere i Mile.

“Vezana sam za porodicu i svaki slobodan trenutak provodim sa njima. Zato mi je bilo izuzetno teško da se odvojim od Vojina i devojčica, ali sam znala da su one u sigurnim rukama. Svakodnevno smo bile u kontaktu.”

Jednu od glavnih uloga u filmu tumači svetska zvezda Monika Beluči, za koju Sloboda ima samo reči hvale.

“Monika i ja smo mnogo vremena provele zajedno. Ona je jedna divna osoba, topla, nežna, nemam reči koliko je profesionalna. Lepo je što me je pustila u svoj svet i što smo postale dobre prijateljice. Nadam se da ćemo ostati u kontaktu.”

Sloboda ne zna kako da se bori sa stvarnošću u Srbiji

“Očajna sam. Moja deca odrastaju u zemlji gde su određene žene i muškarci svakodnevno na televiziji a nemaju šta da kažu. Živimo u Instagram generaciji. Pozorišta nam se gase… Bojim se da ćemo nestati kao nacija.”
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.