Bijemo se rečima, IZGUBIO SE ODNOS Sloboda Mićalović progovorila o NESTANKU POŠTOVANJA U BRAKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 22:04

"Bijemo se rečima, IZGUBIO SE ODNOS" Sloboda Mićalović progovorila o NESTANKU POŠTOVANJA U BRAKU

Glumica šokantnom izjavom u programu iznenadila sve, a mnogi se pitaju šta je htela time da poruči.

Gostujući u emisiji kod Vesne Dedić, Sloboda Mićalović, naša poznata umetnica, istakla je važnost balansa između ljubavi i porodičnog blagostanja.

Ona je naglasila da se na našem prostoru lako izgubi korektan odnos i poštovanje prema suprugu te da često brzamo jezikom, što nas na kraju košta. Mićalovićeva je istakla da žene treba da koriste svoju mudrost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je muškarcima data snaga, te da je važno da se ne bijemo rečima sa njima, već da pronađemo ravnotežu.

- Kod nas se izgubio taj odnos, to poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brzi na jeziku, a to nas onda košta. Mislim da žene - nama je po prirodi dato da budemo mudre, a njima je data snaga. Čini mi se da malo to koristimo više, da se mi bijemo rečima sa njima, da budemo mi jake, a ne treba. - kazala je Sloboda.

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba)

Iako Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković imaju zajedničke bračne izazove, veruje se da imaju balans, s obzirom na to da naredne godine slave 16 godina braka. Od izvora poznatog redakciji znamo i to da je Sloboda privatno veliki prijatelj i sjajna osoba, te uopšte ne sumnjamo u njihov sklad.
Pogledaj vesti o: Sloboda Mićalović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.