Turska počela da gradi betonski zid ka Siriji

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska počela da gradi betonski zid ka Siriji

Turske vlasti su započele izgradnju 45 kilometara dugog betonskog zida na granici sa Sirijom.

Turska novinska agencija Dogan je navela da je već počela izgradnja deonice dugačke 12 kilometara u blizini grada Rejhanli, u provinciji Hataj, glavnoj tački za krijumčarenje i prelazak ljudi iz Sirije.

Turske vlasti zasad nisu želele da komentarišu ove medijske navode.

Turska je povećala bezbednost duž svojih granica, kako bi sprečila džihadiste da ulaze u Siriju, kao i da spreče militante da ulaze u Tursku.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turska gradi zid na granici sa Sirijom

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2015

ISTANBUL - Turski mediji objavili su danas da su turske vlasti započele izgradnju 45 kilometara dugog betonskog zida na svojoj granici sa Sirijom. Privatna turska novinska agencija Dogan je navela da je već počela izgradnja deonice dugačke 12 kilometara u blizini grada Rejhanli, u provinciji Hataj,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.