SIRIJSKA VOJSKA KRENULA NA DŽIHADISTE: Počela velika vojna operacija u Alepu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2016, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIRIJSKA VOJSKA KRENULA NA DŽIHADISTE: Počela velika vojna operacija u Alepu (FOTO)

Sirijska armija objavila je da je započela vojnu operaciju protiv terorista u istočnom delu Alepa, a vojna komanda apelovala je na sve građane da se ne približavaju mestima gde se nalaze ekstremisti.

- Izdali smo naređenje svim vojnicima da pruže svu moguću pomoć civilima koji žele da napuste istočni deo Alepa - rekao je predstavnik sirijske armije.

Via @geopolmonitor - Syrian army announces Aleppo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << operations - https://t.co/CcGmX4hy00

— Syria Report (@SyriaReport_net) 22. септембар 2016.

Prema njegovim rečima, vojnici i medicinsko osoblje će sve vreme biti u pripravnosti u istočnom delu sirijske metropole i pružati pomoć svima kojima to bude neophodno. Borbene aktivnosti u istočnom delu Alepa se nastavljaju.

Syrian Army to begin importantS east #Aleppo offensive https://t.co/dfgrFTopkV #Syria

— Al-Masdar News (@TheArabSource) 22. септембар 2016.

Teroristi su u utorak napali položaje vladinih snaga koristeći minobacače i artiljeriju, međutim, svi napadi ekstremista uspešno su odbijeni.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Sirijska vojska započela operaciju protiv terorista u istočnom Alepu

Izvor: Vostok.rs, 23.Sep.2016

Sirijska armija objavila je da je započela vojnu operaciju protiv terorista u istočnom delu Alepa, a vojna komanda apelovala je na sve građane da se ne približavaju mestima gde se nalaze ekstremisti.. . Istovremeno, pripadnici vojske će pružati pomoć svim građanima ukoliko požele da napuste...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.