Hakovana pošta Klintonove: Moramo uništiti Siriju

Izvor: Vostok.rs, 08.Avg.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hakovana pošta Klintonove: Moramo uništiti Siriju

Procurela elektronska pošta Hilari Klinton potvrđuje da je Obamina administracija, na čelu sa Hilari Klinton, orkestrirala građanski rat u Siriji u korist Izraela.

Novo Vikiliks "curenje" pokazuje kako je državni sekretar naručivala rat u Siriji kako bi zbacila vladu i predsednika Sirije Bašara al Asada, tvrdeći da je to "najbolji način da se pomogne Izraelu".

Dokument je jedan od mnogih dokumenata Stejt departmenta pod brojem F-2014-20439, dokument br. C05794498, nakon meteža oko objavljivanja elektronske pošte Hilari Klinton, dok je radila kao državni sekretar od 2009. do 2013. godine .



Iako transkript na Vikiliksu datira od 31. decembra 2000. godine, to je greška sa njihove strane, a sadržaj pošte (posebno odnosi u maju 2012. i razgovori između Irana i Zapada oko nuklearnog programa u Istanbulu) pokazuju da je pošta u stvari upućena na dan 31. decembar 2012. godine.

Elektronska pošta jasno pokazuje da je američka politika od samog početka bila za nasilno zbacivanje sirijskog rukovodstva, jer je to u interesu Izraela.

"Najbolji način da se pomogne Izraelu kao dogovor sa rastućim nuklearnim sposobnostima Irana je da pomognemo ljudima iz Sirije da svrgnu režim Bašara Asada," piše Klintonova.

Iako su svi američki obaveštajni izveštaji odavno odbacili program "atomske bombe" Irana kao prevaru (zaključak podržava Međunarodna agencija za atomsku energiju), Klintonova i dalje koristi ove laži da "opravda" uništenje Sirije.

Ona posebno povezuje Iransku mitsku "atomsku bombu" sa Sirijom jer, kako kaže, program iranske "atomske bombe" preti Izraelskom "monopolu" na nuklearno oružje na Bliskom istoku.

Ako bi Iran stekao nuklearno oružje, Klintonova tvrdi, to bi omogućilo Siriji i drugim "neprijateljima Izraela", kao što su Saudijska Arabija i Egipat, da postanu nuklearni, a sve bi to ugrozilo interese Izraela.

Zbog toga, Klintonova, kaže, Sirija mora da bude uništena.

Kompletnu hakovanu poštu Klintonove možete pogledati na sajtu Vikiliksa.

Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

„Politiko“: Teško da će Klintonova ostaviti Kerija na čelu Stejt departmenta

Izvor: Vostok.rs, 09.Avg.2016, 15:33

Kandidat za predsednika SAD iz Demokratske partije Hilari Klinton teško da će ostaviti Džona Kerija na čelu Stejt departmenta u slučaju svoje pobede, piše američki magazin „Politiko“, pozivajući se na diplomatske krugove.. . Prema mišljenju diplomata, Klintonova ima sopstvene kadrove...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.