Damask Trampu: Ako ste vi sami životinja, ne treba da mislite da su svi ostali kao vi

Izvor: Vostok.rs, 14.Apr.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Damask Trampu: Ako ste vi sami životinja, ne treba da mislite da su svi ostali kao vi

Ministarstvo spoljnih poslova Sirije odgovorilo je na uvredljive reči predsedika SAD Donalda Trampa, koji je predsednika Sirije Bašara el Asada nazvao „životinjom“.

„Ako ste vi sami životinja, ne treba da mislite da su svi ostali kao vi. Bašar el Asad je predsednik suverene države, njega je izabrao narod. Karakteristike treba da mu daje sirijski narod, a ne Tramp“, izjavio je za Sputnjik pomoćnik šefa sirijske diplomatije Ajman Susan.

Ranije je predsednik SAD Donald Tramp nazvao predsednika Sirije Bašara el Asada „životinjom“ i naglasio da je još administracija Baraka Obame trebala da donese odluku o raketnim napadima na Siriju.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.