POKLON KAKAV SE RETKO VIĐA! Keba za rođendan od snajke Severine i sina Igora dobio OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLON KAKAV SE RETKO VIĐA! Keba za rođendan od snajke Severine i sina Igora dobio OVO!

Malo li je?!

Pevač Dragan Kojić Keba svuda priča da obožava snajku Severinu i da su u odličnim odnosima. Keba je čak govorio i da će sa izabranicom svog sina Igora snimiti duet onda kada budu imali dobru pesmu.

U sinoćnjoj epizodi "Amidži šoua" Keba je premijerno otkrio kakav poklon je za 57. rođendan, koji je proslavio 7. oktobra, dobio od sina i snajke.

- Moram da otkrijem jednu ekskluzivu, za nešto manje od mesec dana izaći će pesma koju sam na poklon dobio od snajke Severine i sina Igora. Tu sam pesmu dobio na poklon za rođendan i čućete svi o čemu se radi. Eto, toliko bih otkrio za sada - rekao je ponosni Keba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BIA GA PRIVELA: Keba javno PROGOVORIO o ispitivanju: Sve to što se desilo je... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2017

Sin Igor nije mogao da veruje....Dragan Kojić Keba bio je gost u emisiji "Amidži šou", a voditelj Ognjen nije mogao da propusti priliku i ne pokrene temu koja je dugo vreme bila glavna u svim medijima, a tiče se privođenja pomenutog pevača...POKLON KAKAV SE RETKO VIĐA! Keba za rođendan od snajke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.