Izvor: Radio 021, 08.Jun.2020, 09:25

VIDEO: Rasprava Trifunovića i Radulovića oko prikupljanja potpisa, jedan drugog nazvao "opasnom lažovčinom"

Predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović optužio je Sergeja Trifunovića da je Pokretu slobodnih građana potpise za izbornu listu prikupljala vlast, što je Trifunović ocenio kao "podmetačinu" i laž.

"Niste ih vi skupljali, ne možete mi reći da ih je skupljao Aleksandar Vučić i da ste vi jedina osoba koja je legitimno skupljala potpise. U pitanju je apsolutna laž", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Trifunović, obraćajući se Raduloviću u Utisku nedelje.

Predsednik DJB tvrdi da je najviše potpisa PSG skupio na Novom Beogradu, i to, kako je rekao, 5.002, te da im je na svaka dva minuta za osam dana dat jedan potpis.

"A, pritom, uopšte ne izlazite na lokalne izbore na Novom Beogradu", istakao je Radulović i dodao da je slično na Čukarici, gde tvrdi da je PSG skupio 1.200 potpisa, i gde, kako kaže, takođe ne izlazi na izbore.

To je odvratna i gnusna podmetačina i laž, glasio je odgovor Trifunovića.

Tokom emisije su razmenili mnogo optužbi, a Trifunović je Radulovića nazvao u jednom trenutku "opasnom lažovčinom" nakon čega je otišao na cigaretu i napustio studio.



Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.