Uspešna turneja Kruševačkog pozorišta u zemljama bivše Jugoslavije

Izvor: Rasina.net, 20.Dec.2010, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešna turneja Kruševačkog pozorišta u zemljama bivše Jugoslavije

Kruševačko pozorište je postiglo veliki uspeh na šestodnevnoj turneji po Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Predstava "Tvrđava" u kojoj glavne uloge igraju Sergej i Branislav Trifunović oduševila je publiku u Celju, Puli, Banjaluci, Tuzli i Bjeljini, a tokom turneje dogovorena je saradnja sa Narodnim pozorištem iz Tuzle i Istarskim narodnim kazalištem iz Pule.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović,   Kruševac

Nastavak na Rasina.net...






Povezane vesti

Izuzetno uspešna turneja ''Tvrđave''

Izvor: KruNet.net, 21.Dec.2010, 12:29

Kruševačko pozorište je sa predstavom "Tvrđava" Meše Selimovića, u adaptaciji i režiji Nebojše Bradića, i sa donekle izmenjenom glumačkom podelom (Sergej Trifunović umesto Vuka Kostića tumači lik Osmana Vuka), više nego uspešno završilo sedmodnevnu turneju..

Nastavak na KruNet.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Rasina.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Rasina.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.