(UŽIVO) Lideri i pristalice Saveza za Srbiju stigli pred Parlament, napadnut Trifunović i Đilas (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2020, 20:15

(UŽIVO) Lideri i pristalice Saveza za Srbiju stigli pred Parlament, napadnut Trifunović i Đilas (VIDEO)

Policijske snage zauzele su položaje oko Skupštine Srbije I večeras nemiri ispred Skupštine Srbije.NAPADNUT DRAGAN ĐILASNakon napada na Sergeja Trifunovića, još jedan lider dela opozicije Dragan Đilas postao je žrtva protesta na koje je pozivao.Više o tome pročitajte KLIKOM OVDE.NAPADNUT SERGEJ TRIFUNOVIĆIspred Skupštine Srbije, gde je u toku protest opozicije, oko 19 sati došlo je do incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << , kada je jedna grupa mladića sa crnim maskama izgurala predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, uz uvrede i psovke.Više o tome pričitajte KLIKOM OVDE. Oko Skupštine Srbije, gde su sinoć bili neredi i nasilne demonstracije, raspoređena je policija pod punom opremom.Podsetimo, u prolazu između zgrade Rektorata i Filozofskog fakulteta, večeras nešto posle 18 časova, počeo je protest u organizaciji Saveza za Srbiju.Učesnici protesta u organizaciji Saveza za Srbiju stigli su do Doma Narodne skupštine, a preko puta Predsedništva Srbije, gde su prvobitno najavili da idu, od platoa kod Filozofskog fakulteta.Po završetku pres konferencije okupljeni su se uputili ka Predsedništvu Srbije, a kolonu vode predsednik DS Zoran Lutovac i njegova zamenica Dragana Rakić.Foto: N. SkenderijaPolicija pod punom opremom raspoređena je oko Skupštine Srbije, a u centru se mogu primetiti i dodatne snage policije koje se kreću ka srpskom parlamentu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte snimak napada na Sergeja Trifunovića ispred Skupštine Srbije (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2020

Trifunović je krvave glave napustio protest Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović napadnut jedanas ispred Skupštine Srbije i tom prilikom pristalice Saveza za Srbiju razbile su mu glavu. Trifunović je krvave glave napustio protest, a Sergej je pobegao uz Bulevar...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.