Trifunović voditelj emisije na MTV-ju

Izvor: Blic, 09.Avg.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović voditelj emisije na MTV-ju

Tokom nedavno završenog „Sarajevo film festivala“ ekipa muzičkog kanala MTV je snimala specijalnu emisiju o ovoj manifestaciji, a u ulozi voditelja je glumac Sergej Trifunović.

- U sklopu emisije biće prikazani brojni prilozi u vezi sa sarajevskim festivalom. Ulogu voditelja ima poznati glumac Sergej Trifunović, koji je ovom prilikom razgovarao s gostima festivala i zajedno sa ostatkom ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << MTV-ja snimao priloge po Sarajevu. Emisija je još u fazi montiranja, ali će veoma brzo biti prikazana u zemljama regiona - izjavio je za sarajevski „Dnevni avaz" Samir Čulić, koordinator MTV-ja za područje BiH i urednik Omladinskog programa BH radija 1.

Takođe, tokom boravka u Sarajevu ekipa MTV-ja je sa Elvirom Lakovićem Lakom uradila priloge za emisije „Express" i „Takeover". Kao i prošle godine, MTV je uradio i prilog sa „Demofesta" koji se od 21. do 24. jula održao u Banjaluci. Osim snimanja priloga u vezi sa manifestacijom, MTV se obavezao da će u vlastitoj produkciji snimiti spot za pobednika festivala, beogradski bend „Threesome", a na taj način je nastavljena uspešna saradnja MTV-ja i poznatog muzičkog festivala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.