Trifunović udario u autobus, otišao sa lica mesta, pa se kasnije javio policiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2020, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović udario u autobus, otišao sa lica mesta, pa se kasnije javio policiji

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović je, po sopstvenom priznanju, izazvao manju lakšu nezgodu na Novom Beogradu kada je u ponedeljak uveče udario u parkirani autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Trifunović nije sačekao dolazak policije, već je, kako kaže, otišao da "nahrani mačke" i otvori majstorima vrata, a u policijsku stnaicu u Savskoj ulici javio se kasnije pošto mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u međuvremenu zaplenjen automobil, piše N1.

Mediji su u ponedeljak uveče objavili da je Trifunović nešto pre 21 sat izazvao saobraćajnu nezgodu kod benzinske pumpe "Dejtonka" na Novom Beogradu i pobegao sa lica masta.

Ubrzo se na Tviteru oglasio i sam Trifunović, navodeći da nije pobegao već da je otišao da otvori majstorima vrata i nahrani mačke, siguran da policiji treba pola sata da dođe na mesto nezgode.

dragi @NesaStefanovic neka me neko slobodno pozove, nema potrebe da se diže prašina ni oko čega. U svakom slučaju, ako niko ne pozove, idem ujutro do moje stanice u Savskoj i rešavamo problem. Hvala. pic.twitter.com/2EkzNtEDlp

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Trifunović o lakšoj saobraćajki koju je izazvao

Izvor: Danas, 14.Jan.2020

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović je, prema sopstvenom priznanju, izazvao manju lakšu nezgodu na Novom Beogradu kada je udario u parkirani autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, preneo je danas N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.