Izvor: Radio 021, 08.Jul.2020, 22:31

Trifunović optužuje Levijatan za napad, Obradovića pendrečila Žandarmerija

Lideri Pokreta slobodnih građana i Dveri, Sergej Trifunović i Boško Obradović, napadnuti su na večerašnjim protestima u Beogradu.

Trifunović je rekao da ga je na protestu ispred Skupštine Srbije napao neko iz Levijatana.

"Levijatan su podanici službe, jer mi je Pavle Bihalji pokazivao prepiske s ministrom policije, gde mu odgovara 'da gospodine ministre'. Ili su rešili da naprave nemir ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dobiju neke poene", rekao je Trifunović za N1.

Navodi da ga je neko udario fotoaparatom, ali da nije prepoznao nikoga.

Boško Obradović kaže da je zadobio nekoliko udaraca tokom "brutalne intervencije Žandarmerije".

Njega je reporter N1 zatekao kako sedi na trotoaru na raskrsnici ulica Bulevar kralja Aleksandra i Takovske. Uz njega se nalazilo još povređenih ljudi.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.