Izvor: Radio 021, 21.Nov.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Kovačević vraća nagradu zbog izbacivanja predstave u kojoj igra Sergej Trifunović

Pisac Siniša Kovačević odlučio je da vrati nagradu za životno delo koju je dobio pre nekoliko godina od Aleksinačkog pozorišnog festivala, zbog toga što je taj festival sa repertoara izbacio predstavu "Utopljena duša", u kojoj jednu od glavnih uloga igra Sergej Trifunović.

"Pre nekoliko godina dobio sam nagradu za životno delo od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Aleksinačkog pozorišnog festivala. Nije Sergej Trifunović neki naročiti glumac. Ne treba im on, ne trebam onda ni ja. Dakle, ovim i poštanskim putem vraćam pomenutu nagradu. Veliki je to festival za tako malo životno delo", napisao je Kovačević na Tviteru.

Pre nekoliko godina dobio sam nagradu za životno delo od Aleksinackog pozorišnog festivala.Nije Sergej Trifunovic neki narociti glumac. Ne treba im on,ne trebam onda ni ja.Dakle,ovim i poštanskim putem vracam pomenutu nagradu.Veliki je to festival za tako malo životno delo.

— Sinisa Kovacevic (@SinisaKovacevi6) November 21, 2018

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.