Sergej o Glogovcu: Piše u novinama da ti je rođendan...

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej o Glogovcu: Piše u novinama da ti je rođendan...

Glumac Sergej Trifunović povodom rođendana Nebojše Glogovca, koji je iznenada preminuo početkom godine u 49. godini života, na svoj način prisetio se svog prijatelja, objavivši na društvenoj mreži Instagram zajedničku fotografiju.

On je u svom maniru ispod fotografije napisao zamišljeni dijalog sa Glogovcem, pomenuvši njegov rođendan i ulazak Crvene zvezde u Ligu šampiona. Glogovac je inače >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio strastveni navijač crveno-belih.

Trifunović je napisao:

Piše u novinama da ti je rođendan.”

Lažu.”

Srećan ti rođendan, svejedno “

A ligu šampiona da mi čestitaš?”

E sad je**te...I rođendan i ligu šampiona...dobro, srećan ti rođendan i liga šampiona.”

Glogovac je umro 9. februara ove godine, a 10 dana pre toga hitno je primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sergej Trifunović na dirljiv način obeležio rođendan Nebojše Glogovca (foto)

Izvor: Story, 30.Avg.2018

Jedan od naših najbolji glumaca Nebojša Glogovac preminuo je nakon kraće i teške borbe sa rakom pluća, a njegova porodica, prijatelji i kolege još uvek tužno i sa setom sećaju se dana kada je Glogovac bio srećan deo njihovih života. Nažalost, neki od njih još uvek ne mogu da prihvate činjenicu...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.