Sergej o Glogovcu: Piše u novinama da ti je rođendan...

Glumac Sergej Trifunović povodom rođendana Nebojše Glogovca, koji je iznenada preminuo početkom godine u 49. godini života, na svoj način prisetio se svog prijatelja, objavivši na društvenoj mreži Instagram zajedničku fotografiju.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.08.2018.

16:40

Default images

On je u svom maniru ispod fotografije napisao zamišljeni dijalog sa Glogovcem, pomenuvši njegov rođendan i ulazak Crvene zvezde u Ligu šampiona. Glogovac je inače bio strastveni navijač crveno-belih.

Trifunović je napisao:

Piše u novinama da ti je rođendan.”

Lažu.”

Srećan ti rođendan, svejedno “

A ligu šampiona da mi čestitaš?”

E sad je**te...I rođendan i ligu šampiona...dobro, srećan ti rođendan i liga šampiona.”

Glogovac je umro 9. februara ove godine, a 10 dana pre toga hitno je primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: