Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Jul.2016, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović vodi kroz izložbu „Belgrade To Bowie“

U utorak, 12. jula od 18.00 do 20.00, posetioce će kroz izložbu „Belgrade To Bowie“ voditi koautor postavke, glumac Sergej Trifunović. U Kinoteci (Uzun Mirkova 1), kao veliki poznavalac i poštovalac lika i dela Dejvida Bouvija, Sergej Trifunović će, na sebi svojstven način, posetice provesti kroz izložbu, uz zanimljive priče o nedavno preminulom superstaru. Sergej ... The post Sergej Trifunović vodi kroz izložbu „Belgrade To Bowie“ appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdan Đorđević u Kući kralja Petra I

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Jul.2016

Pijanista Bogdan Đorđević, održaće koncert u Kući kralja Petra I, u četvrtak, 14. jula od 20.00. Na programu su dela Rahmanjinova, Bramsa, Skrjabina, Lista i Šopena. Ulaz je slobodan. Bogdan Đorđević rođen je 1977. godine u Novom Sadu. Već kao student osvojio je mnoge domaće nagrade. Ostvario...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Uživanje je zagarantovano: Sergej Trifunović vas vodi kroz izložbu Belgrade to Bowie!

Izvor: Story, 11.Jul.2016

U utorak, 12. jula 2016. u periodu od 18 do 20 sati, kroz izložbu BELGRADE TO BOWIE u novoj Jugoslovenskoj kinoteci posetioce će voditi koautor ove izložbe i glumac Sergej Trifunović.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.