Sergej Trifunović se oglasio povodom napada

Izvor: B92, 27.Feb.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović se oglasio povodom napada

Glumac Sergej Trifunović napadnut je juče ispred kioska brze hrane na Vračaru.

Policija je u međuvremenu privela 41-godišnjeg Gorana Ilića koji je Trifunoviću nakon svađe naneo lake telesne povrede. Glumac je zatim zbrinut u Urgentnom centru i pušten kući.

“Napao me je čovek iz čista mira. Skočio je na mene i u tom rvanju me je izgrizao. Nisam nađen na ulici nego sam otišao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Urgentni gde su mi dezinfikovali rane. Psihijatar će morati da vam kaže šta je bio uzrok sukoba, ne znam čoveka, prvi put sam ga video u životu, razlog je jedino u njegovoj glavi”, izjavio je Trifunović za “Alo”.

“Kako me je video počeo je da reži na mene. Ja sam dobro, nije bilo povreda na glavi, samo na prstima. Uhapšen je, dao je izjavu, ima svedoka. Ja sam fizički odreagovao samo kada je on skočio na mene, jer sam morao da se odbranim”, dodao je glumac.

Trifunović je takođe ostavio komentar na svom Instagram profilu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.