Život

Subota, 27.02.2016.

17:59

Sergej Trifunović se oglasio povodom napada

Glumac Sergej Trifunović napadnut je juče ispred kioska brze hrane na Vračaru.

Izvor: B92 / Tanjug / Beta / Alo

Sergej Trifunović se oglasio povodom napada
Foto: Screenshot

Policija je danas privela 41-godišnjeg Gorana Ilića, koji je Trifunoviću nakon svađe naneo lake telesne povrede. Glumac je zatim zbrinut u Urgentnom centru i pušten kući.

“Napao me je čovek iz čista mira. Skočio je na mene i u tom rvanju me je izgrizao. Nisam nađen na ulici nego sam otišao sam u Urgentni gde su mi dezinfikovali rane. Psihijatar će morati da vam kaže šta je bio uzrok sukoba, ne znam čoveka, prvi put sam ga video u životu, razlog je jedino u njegovoj glavi”, izjavio je Trifunović za “Alo”.

“Kako me je video počeo je da reži na mene. Ja sam dobro, nije bilo povreda na glavi, samo na prstima. Uhapšen je, dao je izjavu, ima svedoka. Ja sam fizički odreagovao samo kada je on skočio na mene, jer sam morao da se odbranim”, dodao je glumac.

Trifunović je takođe ostavio komentar na svom Instagram profilu.

"Pretpostavljam da je ljubomorni Hanibal Lektor, poslao treniranog učenika, jer je završio na drugom mestu na listi psihopata na IMDB, iza Vukmira. Šta li će tek da pokuša Johnny Shining, koji je na trećem...", napisao je.

Napadač je u međuvremenu saslušan i potom pušten na slobodu, saznaje Beta. Protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: