Sergej Trifunović podržao Seku Aleksić: Ne vidim što ona ne bi glumila

Izvor: Story, 10.Feb.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović podržao Seku Aleksić: Ne vidim što ona ne bi glumila

seka ovih dana razmatra ponudu za ulogu koju je dobila, a ovom prilikom oglasio se i naš popularni glumac.

Seka Aleksić, Foto: Instagram

Seka Aleksić ovih dana donosi odluku da li će prihvatiti ulogu u filmu Milioneri u tjelu bogataša zbog koje je nedavo bila prozvana od strane glumca Irfana Mensura.

Ako prihvati ulogu, imaće čast da se na platnu nađe sa Sergejem Trifunovićem koji je ovog puta stao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pevačicinu odbranu nakon Irfanovih prozivki koji je rekao da godinama štiti glumu i glumce od estradnog primitivizma.

Kako je Seka Aleksić odgovorila na prozivku Irfana Mensura pročitajte OVDE

- Razumem šta Irfan misli, ali ako imate ulogu za koju ne možeš da nađeš nekog od ljudi koji su završili glumački fakultet, sasvim je ok da tražiš ulogu u nekim drugim ljudima - rekao je Sergej i dodao:

- Možda im baš treba osoba koja ima lik kao Seka Aleksić ili možda predstavlja baš to što njima u filmu treba, ne vidim šta je to problem.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović,   Seka Aleksić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.