Sergej Trifunović obrisao objavu u kojoj je vređao hrvatske policajce FOTO

Izvor: B92, 11.Sep.2023, 15:45

Sergej Trifunović obrisao objavu u kojoj je vređao hrvatske policajce FOTO

Dan nakon što je Sergej Trifunović priveden u Splitu, glumac je na svom profilu na Instagramu podelio objavu u kojoj je vređao hrvatske policajce, a po svemu sudeći on ju je sada obrisao.

Naime, Sergeju je, nakon objave koju je podelio na Instagramu dan nakon hapšenja u Hrvatskoj i vređanja tamošnjih policajaca, zabranjen ulazak u EU i još tri zemlje u trajanju od godinu dana.

Pročitajte i: Sergej konačno otišao iz Hrvatske: "Vlaški brabonjci, slobodno napišite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još jednu poternicu"

U objavi koju je Trifunović podelio na ovoj društvenoj mreži, a potom obrisao, pisalo je:

"Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo, na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama, na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura. Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi nove, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovom prilikom pos*rem po članovima 5, 17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi", napisao je Sergej na Instagramu i dodao:

"Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomjer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Blajburgu. Bićemo na identičnim stranama kao onomad", napisao je Trifunović, a sliku njegove obrisane objave možete da vidite u nastavku teksta.

Pročitajte i: Samo što je pušten iz pritvora, Sergej Trifunović dobio još jednu kaznu u Hrvatskoj

Podsetimo, građani su zvali policiju jer je poznati glumac vodio psa i igrao se sa njim dok ovčar njihe imao povodac, a nakon dolaska policije situacija se otrgla kontroli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.