Sergejeva strana priče o hapšenjima u Splitu: Prišao mi je jedan tip, očigedno homoseksualac...

Izvor: B92, 19.Sep.2023, 09:44

Sergejeva strana priče o hapšenjima u Splitu: "Prišao mi je jedan tip, očigedno homoseksualac..."

Nakon što je uhapšen u Splitu, a potom mu i zabranjen ulazak u EU i još tri zemlje, Sergej Trifunović je progovorio o događaju koji je danima punio domaću štampu.

Naime, glumac je gostovao u emisiji "Zavidavanje" na Vida TV i ispričao svoju stranu događaja u Splitu sa svojim psom. Trifunović je ispričao da se tog dana kupao na plaži Obojena sa psom te da je trebalo da krene za Zagreb.

"Prišao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi je jedan tip, očigledno homoseksualac, i rekao mi: 'Ne možete ovde sa psom, neko će vam zvati policiju'", rekao je Trifunović o događajima na plaži tog dana. Kaže da je zaključio da će upravo taj muškarac nazvati policiju.

Policija je, kaže, došla za nekoliko trenutaka i tvrdi da im se izvinio i zamolio ih da se osuši, a onda su mu tražili dokumenta. Trifunović tvrdi da su ga potom odveli u policijsku stanicu i priznaje da je psovao.

"Vi baš hoćete da me j*bete“, rekao je Trifunović policiji.

Pročitajte i: Priveden Sergej Trifunović

"Žena se pojavila kao svedok"

Glumac je rekao da se u policiji iznenada kao svedok pojavila žena koja je priznala da je pozvala policiju. On je u podkastu takođe imenovao ženu i dvojicu policajaca koji su ga doveli u stanicu.

Trifunović kaže da je u Splitu imao advokata koji je spustio loptu. Trifunović je napomenuo da je pozvao svog prijatelja Ljubu Pavasovića Viskovića, koji mu je poslao advokata.

"Naj*bo bih da sam bio sam", kaže Trifunović, koji tvrdi da je platio 380 evra i bio sedam sati u policiji. Tvrdi da je potom sa prijateljem otišao u restoran u Bosanskoj ulici na piće.

Pročitajte i: Samo što je pušten iz pritvora, Sergej Trifunović dobio još jednu kaznu u Hrvatskoj

Izgubio je živce u policiji

Trifunović kaže da se ne seća šta je rekao policiji, ali priznaje da je izgubio živce. Tvrdi da je pas bio na povocu kada je stigao u objekat u Bosanskoj ulici, a tada je pomenuo Bojana Ivoševića i splitsku gradsku vlast.

Pobesneli Trifunović je Ivoševića nazvao "mladim liberalnim skakačem“.

"Ivošević ima više neprijatelja od Keruma. Niko od ugostitelja ga ne podnosi", rekao je on.

Tvrdi da je nova policijska ekipa došla čim je počeo da jede.

"U jednom trenutku pojavilo se deset pitbulova, dva policijska automobila i sedam policajaca. Pas je sve vreme bio vezan. Sedeli smo ispred restorana, na zidu. Pojavilo se njih 17", tvrdi Trifunović.

Pročitajte i: Sergej konačno otišao iz Hrvatske: "Vlaški brabonjci, slobodno napišite još jednu poternicu"

Ivošević se slikao Trifunovićem

"Policajac mi je rekao da zna šta mi se desilo i da će mi ponovo uraditi isto“, kaže glumac. Tvrdi da je policajca pitao zašto će biti kažnjen ako je pas na povocu i da mu je policajac rekao da to "nije njegovo zapažanje".

Jedan policajac je mom prijatelju rekao: 'Trebao bi se tvoj prika pripazit, svašta je on snimao'“, tvrdi Trifunović. On tvrdi da mu je nakon incidenta prišao Bojan Ivošević i fotografisao se sa njim i, kako kaže, pokušao da mu objasni.

Glumac je u emisiji rekao da "ne bi bilo dobro u stomaku da ponovo ode u Split".

"Posle gorkog ukusa sp*rme u ustima, nemam želju da idem u Split", kaže on.

Tvrdi da mu je policija na Bajakovu stavila lisice na ruke i kaznila ga zbog vređanja policije za koju kaže da nije vređao. Kaže da su mu policajci na Bajakovu bili ljubazni i "spasili mu život“. On je dodao da su policajci na graničnom prelazu šokirani tvrdnjama splitskih kolega i „naloženo im je da ga predaju interventnoj policiji”.

Objavu o ustašama je, kaže, napisao na Instagramu kada je prešao granicu.

Počitajte i: Sergeju Trifunoviću zabranjen ulazak u EU i još tri zemlje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.